Op zaterdag 24 september was de tweede editie van de Techniek Doe Dag. Driehonderd bezoekers hebben deze kans aangegrepen om de wereld van techniek te ontdekken. Want ruim dertig werkgevers hebben ervoor gezorgd dat er een leuk en gevarieerd aanbod van doe-activiteiten was.

De handen konden letterlijk uit de mouwen worden gestoken met o.a. activiteiten op gebied van hout- en metaalbewerking en installatie- en fietstechniek. Ook de kraansimulator en vr-brillen gaven een mooie beleving van dit mooie vakgebied!

Daarnaast is er volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om vragen te stellen over opleidingen en omscholingstrajecten. 

Ondanks dat de Techniek Doe Dag 2022 achter ons ligt, blijven wij bereikbaar voor vragen over omscholing naar techniek. De organisatie van de Techniek Doe Dag is een initiatief van het Servicepunt Techniek. Op  www.sptmidden.nl kun je terecht voor meer informatie. Wil je met ons in contact komen over omscholing en/of werken in de techniek? Wij blijven bereikbaar via techniekdoedag@uwv.nl!

De volgende techniek doe dag staat gepland voor 10 juni 2023! Wil je als bedrijf een volgende keer graag meedoen? Neem ook in dat geval contact met ons op via bovenstaand e-mailadres.