Banenmarkt 'Maak werk van talent!'

15 februari 2024 van 13:00 tot 16:00 uur

Maak werk van talent op Westlandse banenmarkt

In samenwerking met het World Horti Center, Den Haag Werkt en Patijnenburg organiseren wij graag voor jou de banenmarkt 'Maak werk van talent' op 15 februari van 13:00 tot 16:00 uur.

Iedereen heeft talenten. Tijdens de banenmarkt ‘Maak werk van talent’ willen we jouw talent helemaal tot zijn recht laten komen én omzetten in een mooie baan. Je kunt daarom kennismaken met Westlandse werkgevers uit de zorg, de bouw, de techniek, het onderwijs, ICT en natuurlijk de tuinbouw. Ook kun je inspirerende workshops volgen voor bruikbare tips en inspiratie om een overstap te maken naar een ander beroep. Verder kun je in gesprek gaan met verschillende professionals over jouw loopbaan, kansen op de huidige arbeidsmarkt en andere vragen over werk en/of scholing.

Registratie gesloten

De registratie voor het evenement is gesloten. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

Workshops

Laat jezelf inspireren en informeren in de workshops

Workshop 'Hoe kan ik van beroep veranderen?'

Stel je jezelf de vraag: kan ik van beroep veranderen? Dat kan! In 45 minuten nemen we je mee in de stappen en mogelijkheden.

Workshop 'Presenteer jezelf met vertrouwen'

Leer jezelf kort en krachtig en met enthousiasme te presenteren in deze interactieve workshop.

CV-check

Neem een uitgedraaide versie van je eigen cv mee. Adviseurs van UWV kunnen deze dan tijdens de banenmarkt checken en zij kunnen je tips geven om je cv te verbeteren. Bovendien kun je werkgevers meteen laten zien wat je scholing en ervaring is. 

Deelnemende werkgevers

Ruim 75 werkgevers hebben aangegeven dat zij aanwezig zullen zijn op deze banenmarkt. Wie dat precies zijn kun je vinden op de pagina deelnemende werkgevers.

World Horti Center

Locatie 'Maak werk van talent'